Kviberg 14 Gräs
19 juli 2022
15:00

Referat: Tyresö FF - Älvängens IK

Varmare väder på tisdagen och match mot Tyresö FF. Första halvlek var riktigt vass och en ledning med 3-4 mål hade väl speglat den halvleken. Men istället underläge 0-1 efter en kommunikationsmiss i de bakre leden på en av de få gånger de var i vårt straffområde. Framåt skapas många fina chanser men bollen ville inte in i deras mål.
Andra halvlek börjar okej och kvitteringen kommer efter en omställning genom firma Alex och Amanda.
Sen börjar det bli brist på spelare och bytena blir alldeles för många och okontrollerade. I takt med detta tappar vi allt spel och Tyresö tar över och skapar istället alla målchanser. Stefania räddar många skott men tillslut orkar vi inte stå emot. Förlust 1-3 i en match med två helt olika ansikten. Bra kämpatakter, men tyvärr ger vi oss inte själva möjligheten och vinna den här matchen när allt rasade ihop i andra halvlek.